Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Πέτρος μας χρειάζεται. Στηρίζουμε όλοι οικονομικά με ότι μπορούμε


Ο Πέτρος Κονιδάρης έδωσε την δική του μάχη μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν λίγους μήνες και κατάφερε να βγει νικητής.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής κινδύνεψε με την ίδια του την ζωή αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο για αυτήν, νοσηλεύομενος για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Πλέον μετά από πολλές εγχειρήσεις και επεμβάσεις, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, έχοντας σοβαρά κινητικά προβλήματα. Μαζί με την οικογένεια του έχει δώσει μια μεγάλη μάχη, η οποία χρειάζεται και την οικονομική στήριξη όλων μας, αφού οι θεραπείες του είναι ιδιαίτερα ακριβές.

Στηρίζουμε όλοι τον Πέτρο και τον βοηθάμε οικονομικά, όσο μπορεί ο καθένας μας, να αντιμετωπίσει ξανά την ζωή όπως του αξίζει και όπως πρέπει. Καταθέτουμε λίγο από το υστέρημα μας στον παρακάτω λογαριασμό και δείχνουμε  ότι όλοι μαζι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο "γήπεδο και μπάλα". Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνική αλληλεγγύη, το ποδόσφαιρο είναι φιλία.

Ο φίλος Πέτρος μας χρειάζεται.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK : 0026-0344-54-0101591787
IBAN : GR9002603440000540101591787

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου