Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ακόμα δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές στο βωμό του αθλήματος

Δυστυχώς πριν λίγες ημέρες ενημερωθήκαμε για δύο ακόμα σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αμφότεροι διαγνώσθηκαν με ρήξη χιαστών και θα περάσουν την δική τους "περιπέτεια" στον βωμό του αθλήματος.

Ο λόγος για τους Θανάση Χρονόπουλο και Νίκο Αντωνίου του Πήγασου Μπεγουλακίου, που τραυματίσθηκαν σοβαρά στον αγώνα με την Νίκη Προαστίου.

Η νέα ατυχία σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας αναγκάζει να "φωνάξουμε" και πάλι όλοι μαζί για να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα και επιτέλους οι ομάδες να μπουν στην διαδικασία για ένα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης, έτσι ώστε κανείς ποδοσφαιριστής να μην βρίσκεται στο "έλεος του Θεού".

Να ευχηθούμε περαστικά στους δύο άτυχους ποδοσφαιριστές και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου