Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Σ.Ε.Π.Α. : Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι των επεισοδίων


Με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε για τα σημερινά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδος και τον Αετό Ρίου.

Γεγονότα που πάνε το ποδόσφαιρο έτη φωτός πίσω και που δεν βαδίζουν με την φιλοσοφία μας που έχουμε για το άθλημα.

Το πιο λυπηρό είναι ότι από τα επεισόδια τραυματίσθηκαν ποδοσφαιριστές, από φιλάθλους που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε η διακομιδή τους με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το ποιος φταίει και τι πρέπει να γίνει, υπάρχει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας που θα βγάλει το τελικό πόρισμα και θα μοιράσει τις ανάλογες τιμωρίες.

Σαν Σ.Ε.Π.Α.  καταδικάζουμε και ζητούμε (όπως θα το κάνουμε πάντα για κάθε ανάλογη περίπτωση) την παραδειγματική και αυστηρότερη τιμωρία όποιων ποδοσφαιριστών ενεπλάκησαν και ήταν υπαίτιοι για τα σημερινά επεισόδια.

Φτάνει πια. Όσοι δεν θέλετε, καθίστε στα σπίτια σας.

Εκ του ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου