Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο Σ.Ε.Π.Α. ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΧΑΙΑΣ



Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας μετά από πρόσκληση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας έδωσε το πάρων στη Γενική Συνέλευση της με τον πρόεδρο του Δημήτρη Κόμπλα και τον Γενικό Γραμματέα Άγγελο Σκιαδά. Ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσης και εν συνεχεία έκανε σύντομη αναφορά στην ιστορία και την έννοιά του ΣΕΠΑ,  στους σκοπούς και τα μέλη του, τις δράσεις και  τις ενέργειες του από την στιγμή της δημιουργίας του. Πέρασε το μήνυμα έτσι προς όλους ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν διάθεση για δράση χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την φαντασία και την ενεργεία τους έτσι ώστε να είναι παρόντες στις εξελίξεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας βοηθώντας με αυτό το τρόπο στην βελτίωση του. Επιπλέον επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που σε μία αίθουσα βρίσκονται οι Σύνδεσμοι των Σωματείων, των Διαιτητών, των Προπονητών και των Ποδοσφαιριστών. Ευχήθηκε αυτή η συνάντηση να είναι η αρχή μιας συνεργασίας με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου και η επόμενη συνάντηση να είναι οργανωμένη και να οδηγήσει σε από κοινού ουσιαστική συνεργασία.  
Το παρών στη Γενική Συνέλευση έδωσαν εκπρόσωποι των περισσοτέρων Σωματείων από όλη την Αχαΐα, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Σταύρος Μαλλιώρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ κ. Σωτήρης Τηλιγάδας και ο πρόεδρος του συνδέσμου Προπόνητων Αχαΐας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ελλάδας κ. Ηλίας Λογαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου