Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Συνέχεια στις επαφές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας με τον Βοηθό Δημάρχου Πατρέων υπεύθυνο σε θέματα Αθλητισμού, κ. Νίκο Κωστόπουλο.
Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 στα γραφεία του Παμπελλοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Βοηθό Δημάρχου Πατρέων, κ. Νίκο Κωστόπουλο.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα, έγιναν γνωστές οι ενέργειες, οι προτάσεις, οι θέσεις του Σ.Ε.Π.Α. καθώς και οι απόψεις και τα προβλήματα τους για θέματα που αφορούν στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ως προς τις υποδομές που υπάρχουν, τους αγωνιστικούς χώρους, την παρουσία γιατρών στα γήπεδα, την αποκατάσταση τους σε περιπτώσεις τραυματισμών καθώς και άλλα φλέγοντα ζητήματα.
Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά για την αποκατάσταση ορισμένων επικίνδυνων σημείων στα γήπεδα της Αχαΐας (γνωρίζοντας και κατανοώντας και οι δύο πλευρές ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για πλήρη αποκατάσταση των ακατάλληλων γηπέδων) και κατά πόσο ο Δήμος θα μπορούσε να βοηθήσει στην τοποθέτηση, μέσω χορηγών, τουλάχιστον ενός  προστατευτικού καλύμματος σε γήπεδα που οι αγωνιστικοί χώροι είναι πολύ κοντά στην περίφραξη και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα περί ταμείου αρωγής ποδοσφαιριστών, που θα μπορεί στην περίπτωση τραυματισμού ενός ανασφάλιστου αθλητή, να συμβάλει στην αποκατάσταση του. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές σε μία δύσκολη κατάσταση και να πάρει μεγάλο βάρος της ευθύνης από τα σωματεία.
Ακόμα τέθηκε το θέμα περί υποχρεωτικής ιατρικής εξέτασης για όλους τους ποδοσφαιριστές, και όχι με τον γνωστό τρόπο της απλής υπογραφής στα δελτία υγείας των σωματείων, που ισχύει για τις περισσότερες ομάδες.  Πάνω στο ιατρικό κομμάτι, συζητήθηκε η αναγκαιότητα της υποχρεωτική παρουσίας ιατρού στο γήπεδο σε όλες τις κατηγορίες και για όλα τα γήπεδα της Αχαΐας.
Ζωτικής σημασίας για τον Σ.Ε.Π.Α. είναι και η εξασφάλιση χώρου που θα λειτουργήσει ως γραφείο του Συνδέσμου.
Ο κ. Κωστόπουλος  ήταν αρκετά θετικός με όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και δεσμεύτηκε στο Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Α. την συνεργασία σε αυτά αλλά και να δούνε μαζί την ερχόμενη εβδομάδα κάποιο συγκεκριμένο γραφείο του Σταδίου που μπορεί να εξυπηρετήσει τον Σύνδεσμο

*Το παρών έδωσε ο ΣΕΠΑ στην κλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλου την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ο γραμματέας του συνδέσμου μας Άγγελος Σκιαδάς στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους παράγοντες, τους Διαιτητές, τους Προπονητές, τους φιλάθλους και στους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου